AUTO WRAPPEN EINDHOVEN!

Specialist in fullwrap of custom autowrap designs in de regio Eindhoven

AUTO WRAPPEN

One2wrap betekent auto wrappen met kwaliteit en perfectie

Als specialist op het gebied van wrappen van auto’s onderscheiden wij ons door een constante kwaliteit. Enerzijds door het gebruik van alleen de allerbeste folies. Maar zeker ook door gewoon altijd voor 100% tevredenheid te gaan.

Auto wrappen (ook wel carwrapping genoemd) is inmiddels een bekend fenomeen geworden in de huidige autobranche. Het wrappen van een auto is de auto te voorzien van een folie over de huidige (bestaande) lak. De wrapfolie die gebruikt wordt is een gegoten plastic folie, die door verwarming op verschillende vormen kan worden aangebracht. Door middel van een lijmlaag blijft de folie in haar nieuw gegeven vorm zitten.

Een van de grootste voordelen van auto wrapping, is dat de wrapfolie ook weer verwijderd kan worden van uw auto. Als de onderliggende lak, gewoon de originele lak is, blijft deze gewoon volledig intact na het verwijderen van de folie. Als een auto ooit is overgespoten, bestaat de kans dat deze door de spuiter anders is verwerkt dan door de fabriek en kan de kwaliteit van het spuitwerk niet beoordeeld worden. De kans bestaat dat er lakdelen loslaten met het verwijderen van de folie. Dit hoeft uiteraard niet altijd het geval te zijn.

Als de autolak origineel is, kan auto wraping gegarandeerd zonder problemen verwijderd worden. Daarnaast leert de jaren lange ervaring ons dat als er eenmaal een wrap op het voertuig zit, deze in praktijk vrijwel nooit verwijderd wordt. Als deze wel verwijderd wordt, is de reden vaak dat er een andere kleur carwrap voor in de plaats komt.

One2wrap is gevestigd in de regio Eindhoven. Wilt u graag meer informatie of een afspraak maken? Neem dan contact met ons op. info@one2wrap.nl

Rick Coppens

Rick Coppens

Eigenaar One2wrap

One2wrap is opgericht in Mei 2018. Na 10 jaar ervaring in de sign/wrap branche heb ik besloten om zelf een bedrijf op te starten. Ik sta voor klant tevredenheid, kwaliteit en service, ook ga ik altijd een stukje verder om het perfecte eindresultaat voor u te behalen.