CARWRAP SPECIALIST

Rick Coppens is al meer dan tien jaar gespecialiseerd in carwrapping

 CARWRAPPING ALS COREBUSINESS

Kies voor One2wrap en voor kwaliteit en ervaring

Carwrapping of auto wrappen is een vak apart. Door het beplakken van uw auto met een speciale folie geeft uw uw auto een nieuwe kleur of nieuw uiterlijk. Het wrappen van auto’s zorgt voor een beschermlaag voor uw lak en chrome delen tegen weersinvloeden, uv-licht en steenslag.

Er zijn veel bedrijven die wrappen van auto’s aanbieden. Vaak als extra dienst, maar meestal niet als core business. One2wrap is een carwrapper pur sang en heeft ruime ervaring met het wrappen van auto’s in het algemeen en wrappen van auto’s in het hogere segment in het bijzonder. Laat uw auto door One2wrap wrappen en profiteer van meer dan tien jaar ervaring. Voorkom teleurstelling achteraf en kies voor een auto wrap specialist. 

Auto wrappen wordt bij One2wrap altijd door Rick Coppens zelf gedaan en dat zal ook zo blijven. Alleen de beste kwaliteit en beste zorg is voor hem goed genoeg. Auto wrappen is voor Rick een ware kunstvorm en begint bij een perfect passend ontwerp.  

 

Rick Coppens

Rick Coppens

Eigenaar One2wrap

One2wrap is opgericht in Mei 2018. Na 10 jaar ervaring in de sign/wrap branche heb ik besloten om zelf een bedrijf op te starten. Ik sta voor klant tevredenheid, kwaliteit en service, ook ga ik altijd een stukje verder om het perfecte eindresultaat voor u te behalen.