Keuken en interieurwrap

Specialist in wrappen van keukens en interieur

 KEUKEN & INTERIEUR WRAP

Wrapping geeft een compleet nieuwe look aan uw interieur

Interieur wrapping.

Is uw keuken of ander interieur onderdeel verouderd maar nog in een prima verkerende staat, of is de kleur niet uw smaak?

Dan kunnen we met onze speciale interieur folies daar wat aan doen.

Wat kunnen we allemaal wrappen op interieur gebied?

Niet alleen uw keuken kunnen we een totaal ander uiterlijk geven, maar ook bijvoorbeeld uw trap, badkamer meubel, kasten, schuifwanden en ga zo maar door. Ook zijn achterwanden van keukens prima te wrappen met onze interieur folies.

De interieur folies zijn er in vele verschillende kleuren en structuren te krijgen. Van een simpele mat zwarte folie tot een voelbare eikenhouten motief.

Wat zijn de grote voordelen van interieur wrapping en folies?

Het grootste voordeel van interieur wrapping is is dat we in een relatief korte tijd uw interieur een heel ander uiterlijk kunnen geven. Ook zijn er daardoor geen grote verbouwingen nodig waardoor u niet lang in de rommel van een verbouwing hoeft te zitten. Uw oude meubels die nog goed zijn kunt u voor een relatief lager bedrag weer een fris nieuw uiterlijk geven en kan daarna nog jaren mee.

Ook kunnen we bijvoorbeeld bij keuken niet alleen de deuren wrappen, maar ook de zij panelen, werkbladen en de strookjes achter de deurtjes.

Het is een duurzaam product en zeer goed schoon te houden, ook hechten bacteriën minder goed aan de folies.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden op het gebied van interieur wrapping? Neem dan contact met ons op. info@one2wrap.nl

Rick Coppens

Rick Coppens

Eigenaar One2wrap

One2wrap is opgericht in Mei 2018. Na 10 jaar ervaring in de sign/wrap branche heb ik besloten om zelf een bedrijf op te starten. Ik sta voor klant tevredenheid, kwaliteit en service, ook ga ik altijd een stukje verder om het perfecte eindresultaat voor u te behalen.